Nulla fűtésszámla, ingyen fűtés

A legtöbb háztartás, vállalkozás számára az egyik legnagyobb költség elem a rezsiben a fűtési költség. Mit szólnál, ha a fűtés INGYENES lenne? Vagyis nem kellene fizetned a fűtési időszakban egy fillért sem.

INGYEN áram = INGYEN fűtés

Az áramot ingyenessé téve a fűtésed is ingyenes lesz. Erre tökéletesen jó módszer a napelemes áramtermeléssel összekombinált infrafűtés. A napelem termeli az áramot, amit az infrafűtés felhasznál. A végeredmény: Meleg otthon, NULLA fűtésszámla! A téli kevesebb napsütés miatt NE aggódj! A napelemes rendszerrel összekapcsolt infrafűtés a napelemeid segítségével nyáron megtermelt áramot is teljes mértékben hasznosítja a zord, hideg, fagyos téli napokon. Ez az ingyen fűtés.

Ingyen fűtés konkrét példa:

 

Egy 100 négyzetméteres lakás esetén az alábbi fűtés kialakítási, fűtésszerelési költségekre kell számítani napelemmel kombinált infrafűtés használata esetén.:

 

Infra fűtés költsége – 100nm-es ház/lakás esetén
Mennyiség Egységár Összeg (Forint)
Infra fűtőfilm 80 négyzetméter 4.490,-ft 359.200,-ft
Szilikon hőálló elektromos kábel 2.5mm 65 méter 350,-ft 22.750,-ft
Ragasztó szalag
2 tekercs
2.490,-ft 4.980,-ft
Szigetelő XPS habfólia (5mm vastag) 80 négyzetméter 690,-ft 55.200,-ft
Csatlakozók 50 darab 120,-ft 6.000,-ft
Bitumenes szigetelő szalag 3 méter
690,-ft 2.070,-ft
Termosztát (helyiségenként 1db)
5 darab 14.990,-ft 74.950,-ft
Összesen: (Teljes infrafűtés anyagszükséglet)     525.150,-ft

 

Napelemes rendszer (5400kWh éves áram termeléssel) költsége
Mennyiség Egységár Összeg (Forint)
TOK SP 240W napelem
20 darab 60.655,-ft 1.213.100,-ft
EHE inverter
1 darab
553.900,-ft 553.900,-ft
DC túlfeszültség védelmi és levezető berendezések 1 készlet
59.690,-ft 59.690,-ft
DC oldali csatlakozók 1 készlet 11.430,-ft 11.430,-ft
AC oldali védelem (túlfeszültség levezető, kismegszakítók)
1 készlet 10.795,-ft 10.795,-ft
Rozsdamentes tartószerkezet ferde tetőre
20 darab
16.955,-ft 339.100,-ft
Tervezés, beüzemelés
  76.200,-ft 76.200,-ft
Engedélyeztetés
  50.800,-ft 50.800,-ft
Becsült napelem szerelési munkadíj
  256.000,-ft 256.000,-ft
DC oldali kábelezés (anyag + munkadíj)
20 méter
890,-ft 17.800,-ft
AC oldali kábelezés (anyag + munkadíj)
40 méter
750,-ft 30.000,-ft
Összesen: (Teljes napelem rendszer költségvetés)     2.618.815,-ft

A napelem segítségével megtermelt elektromos áram nem kerül pénzbe. A napelem ingyen készít áramot. Az ingyenes árammal pedig ingyen fűtés biztosított a részedre. Az ingyen fűtés élettartama hosszú. Így befektetésnek a lehető legjobb. A napelemes rendszer tekintetében 25-30 éves működési időtartamra, míg az infrafűtés tekintetében 45-50éves üzemidőben kell gondolkodnod. A hab a tortán pedig az, hogy nincsenek karbantartási , szervizelési költségek, amik miden évben szerelők kirendelését tennék szükségessé, és amik idegeskedést és pénzügyi kiadást okoznának a családodnak.

 

Infrafűtés INFO – Feri
Infrafűtés INFO – Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 252 0920

E-mail cím: kapcsolat@tokyosolar.hu

 

 

Az ingyen fűtés kiemelt élettani hatásai

Az ingyenes napelemes infrafűtés nemcsak pénzügyileg a legjobb választás, hanem élettanilag is a legkedvezőbb. Valódi EGÉSZSÉGES fűtés. Ez azért valljuk be őszintén nem sok fűtési megoldásra mondható el. Egyrészt környezetszennyezőek a hagyományos fűtési technológiák, másrészt a családod testi egészségének sem tesznek jót.

 

Egészséges Infrafűtés
Egészséges Infrafűtés

 

 

Hogyan károsítja az egészséged a hagyományos fűtés?

– Kavarja a port, így fokozza a légúti megbetegedések kialakulási esélyét, az allergiások tüneteit megnöveli.
– Páralecsapódást hoz létre a falakon, ablakokon, így penészesedést, gombásodást segíti elő. A penész meleg ágya a nedves falfelület!
– A helyiségek hőmérséklet különbségei folyamatos légáramlatot hoznak létre, ami huzatot okoz. Ez kellemetlen érzést kelt a szobában tartózkodókban. A huzatra érzékenyek állandó fülfájást, ingerlékenységet, egyéb testi panaszokat tapasztalnak.

Mit tesz a családod egészsége érdekében az ingyen fűtés, az infrafűtés?

– Az ingyen fűtés nem kavarja a port, így nem is irritál senkit a családodban.
– Az ingyen fűtés a tested vérkeringését javítja, ezáltal elősegítve a hatékonyabb anyagcserét és a méreganyag kiválasztását a testnek.
– Segít a testednek megtisztulni a káros mérgező anyagoktól.
– Egyenletes hőérzetet biztosít a házad, lakásod helyiségeiben.
– A falakat, ablakokat nem látja el párával, nincs párakicsapódás. Helyette felmelegíti az ablakokat, falakat is, melyek utána a szoba berendezési tárgyaival, és a szobában tartózkodó személyekkel egyetemben ontják a meleget magukból.
– Nincs többé hideg láb, nem szükséges a továbbiakban dupla, vagy tripla réteg zokni.
– Nincs többé szükség 2-3 réteg takaróhoz a fotelban üléshez.
– Kockázatmentes, okos pénzügyi döntés a napelemmel kombinált infra fűtés. Kiváló a megtérülése.

 

Ingyenes, egészséges fűtés
Ingyenes, egészséges fűtés

Minden újdonság esetén megszokott reakció, hogy az emberek idegenkednek, hitetlenkednek. Ez normális emberi viselkedés. Hozzá kell tenni, hogy maga az infra fűtés technológia egyáltalán nem újdonság. Sokan hallottak már az infra szaunákról és használják is ezeket megelégedettségükre. Az infra szauna pontosan ugyanazzal a technológiai módszerrel működik, ahogyan az ingyen fűtés megvalósító  infra fűtés. De biztosan te is hallottál már az orvosok által is ajánlott infra lámpákról. Az infra lámpák kiemelkedő élettani hatásai több évtizede igazoltak, sok sok elégedett meggyógyult ember pozitív véleményével. Nem véletlen, hogy az orvostudomány is használja az infra sugarakat. Ezen túlmenően a mindennapi életedben is találkozhattál éttermekben az infra sugárzás alkalmazásával. Az ételek melegen tartására sok-sok étterem használja az infra sugárzást, hisz egyszerű, olcsó és nagyon hatékony módszer. A jó hír az, hogy a legújabb gyártástechnológiai fejlesztések lehetővé tették az infra fűtőfilmek tömeges gyártását, nagyon olcsó és a családok számára elérhető áron. Ez az oka, hogy most már te is kialakíthatod az otthonodban az ingyen fűtés rendszert. Miért bajlódnál tűzifával? Miért idegeskednél a gázművek bonyolult számláival és a rossz minőségű földgázzal?  Ma már nyílt titok, hogy földgázba, amit az otthonodba felhasználsz, mindenféle egyéb gázt kevernek. Így lesz az a végeredmény, hogy a hideg téli napokon pörög a gázóra és mégis gyenge a hatékonysága. Tudj róla: a mai földgáznak nincs valódi fűtőértéke!!! Sok cég ajánlja a bonyolult, nagyon drága kivitelezésű hőszivattyús fűtést. Hosszútávon valóban jobb lehet pénzügyileg, mint egy hagyományos gázkazán, de számolj vele, hogy mivel összetett, bonyolult fűtési technológia, így komoly meghibásodási lehetőség és nagy szerviz igény van benne. Ráadásul senki se mer 40-50 éves működési időtartamot ígérni neked a hőszivattyúk esetén. A rezsi csökkentésének leghatékonyabb eszköze a fűtési költségek minimalizálása. Ezt a legoptimálisabban a fűtési költségek teljes lenullázásával lehet elérni. Erre kiváló lehetőség az ingyen fűtés kialakítása. Ez ma már nem csak egy álom. A megvalósítása elérhető közelségbe került. Vágj bele, és meglátod örömödre fog szolgálni a nulla fűtésszámla! A napsütés nap, mint nap éri az otthonod. Gyűjtsd be a napenergiát, és használd az otthonod fűtésére. Kiemelkedő előnye, hogy a villamos energia hálózatba visszatápláló napelemes rendszer lehetővé teszi számodra, hogy a nyári napsütést begyűjtsd, és az így megtermelt áramot nem nyáron, hanem télen használd az otthonod fűtésére! Vagyis a napelemed egész évben termeli számodra az ingyenes áramot, míg az ingyen fűtés részére szükséges energiát ráérsz majd akkor felhasználni, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá. Leginkább a zord téli napokon.

Fogd és tedd próbára az infra fűtést!

Kérdésed lenne? Írj bátran. Visszahívlak!

Ingyen fűtés vásárlói tapasztalatok
 

Infrafűtés INFO – Feri
Infrafűtés INFO – Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 252 0920
E-mail cím: kapcsolat@tokyosolar.hu
 

 

Napelemes fűtés szállítási díjaink:

Kis csomagok       3000.- ft
50.000.- ft-ig         4000.- ft
50-100.000.-ft       6000.- ft
100-200.000.-ft     7000.- ft
200.000.-ft felett    8000.-ft

 

 

 

 

Dobré ceny u nás

Neváhejte se zeptat!

Doručení po celé ČR