Infra fűtés röviden

Az infra fűtés egészséges és olcsó fűtés. Az infra fűtés kiépítése nagyságrendekkel kedvezőbb mint a hagyományos fűtés kiépítése. Gyakorlatilag láthatatlan, nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon. Tiszta a lakás, nincs keringő por, a hatásfoka pedig magasabb, mint más fűtési megoldásoknak, hisz nem közvetítő közegek (levegő, radiátor) segítségével melegít, hanem közvetlenül a szobában lévő tárgyakat, személyeket. Pontosan úgy, ahogy a napfény teszi ezt. Egy modern, kényelmes megoldás. Ráadásul az élettani hatásai a fűtési megoldások közül a legkedvezőbbek.

Infrafűtés
Infrafűtés a szobában

 

Infra fűtés ár

Az infrafűtés házilag is elkészíthető, saját magad is telepítheted. Akkora méretű infra fűtőfilmet tudsz beszerezni, amekkorára épp szükséged van.

Infra_futofilm_100cm_szeles

Szélesség: 100cm

Vastagság: 0,338mm

Teljesítmény: 220W/méter (220W/m2)

Működési hőmérséklet: maximum 50-60oC (általában 40oC körüli)

Garancia: 15 év

Ár: 4.690,-Ft/méter (bruttó, áfás ár)

Kimagasló minőségű, tartós (45-50 éves élettartamú) infra fűtőfilm. Ultravékony. 25 centiméterenként vágható, így pontosan a fűtendő terület igényeihez szabható, alakítható. Sokféle felhasználási módja van. Használható padlófűtéshez, falfűtéshez, mennyezet fűtéshez, utólagos kiegészítő fűtéshez. Telepíthető padlózat alá, parketta, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, linóleum, laminált padló, csempe, járólap alá. Egészséges fűtési megoldás, káros anyag kibocsátás mentes, szénmonoxid veszély nélküli működésű. Beszerelve szinte helyet sem igényel, gépészeti szerelés sem szükséges hozzá. Extra gyors felfűtési idejű. Bekapcsolva szinte azonnal meleget állít elő.

Infrafűtés szállítási díjaink:

Kis csomagok       3000.- ft
50.000.- ft-ig         4000.- ft
50-100.000.-ft       6000.- ft
100-200.000.-ft     7000.- ft
200.000.-ft felett    8000.-ft

Infrafűtés méretek

Az infra fűtőfilm 4 féle szélességben kapható, így a fűtéshez szükséges méret lehetőségek száma elég sokrétű. Már csak azért is, mert 25cm-ként szabható hossz irányban. A lehetséges szélesség kínálat: 30cm, 50cm, 80cm, 100cm szélességek.

MegnevezésSzélességVastagságÁr (bruttó, áfás ár)
Infra fűtőfilm – 220W/nm100cm / 1 méter0,338mm4 690 Ft
Infra fűtőfilm – 220W/nm80cm/ 0.8 méter0,338mm3 690 Ft
Infra fűtőfilm – 220W/nm50cm/ 0.5 méter0,338mm2 590 Ft
Infra fűtőfilm – 220W/nm30cm/ 0.3 méter0,338mm1 990 Ft
Infra fűtőfilm – 220W/nm 12V30cm/ 0.3 méter0,338mm4 290 Ft
Infra fűtőfilm – 220W/nm 24V30cm/ 0.3 méter0,338mm4 290 Ft
Infra fűtőfilm – 220W/nm  PTC (Intelligens, Energia takarékos)50cm/ 0.5 méter0,338mm3 290 Ft
Infra fűtőfilm – 110W/nm  100cm / 1 méter0,338mm4 690 Ft
Infra fűtőfilm – 150W/nm  100cm / 1 méter0,338mm4 690 Ft

Az infrafűtés ár az 1 méter szélesség esetén a legkifizetődőbb. A 30cm széles méret inkább kisebb felületek esetén javasolt, az 50cm széles pedig kiváló például gipszkarton falakba a gipszkarton profilok közé. Ha egyenáramról szeretnéd üzemeltetni a saját infrafűtés rendszered, például lakókocsiban, vagy lakóautóban, akkor számodra a 12V, vagy 24V feszültségről üzemelő infra fűtőfilm az ideális választás.

Egy 50 négyzetméteres lakás esetén az alábbi fűtés kialakítási, fűtésszerelési költségekre kell számítani:

MegnevezésMennyiségEgységárÖsszeg (Forint)
Infra fűtőfilm40 négyzetméter4.690,-ft187.600,-ft
Szilikon hőálló elektromos kábel 2.5mm32 méter350,-ft11.200,-ft
Ragasztó szalag (textil erősítésű)
1 tekercs
2.490,-ft2.490,-ft
Szigetelő XPS habfólia (5mm vastag)50 négyzetméter690,-ft34.500,-ft
Csatlakozók22 darab120,-ft2.640,-ft
Bitumenes szigetelő szalag7 méter690,-ft4.830,-ft
Termosztát (helyiségenként 1db)
3 darab14.990,-ft44.970,-ft
Összesen: (Teljes infrafűtés anyagszükséglet)  288.230,-ft

IGEN! A teljes fűtésrendszer 50 négyzetméterre ennyi! Bruttó, áfás áron. Pontosan tudom mit érzel. Ez hihetetlen! Jól láthatod, hogy az infrafűtés beruházási költsége mondhatni nevetségesen alacsony. Már már csodaszámba megy, és akik elsőre látják hitetlenkedve nézik a számokat. Próbálj csak meg hagyományos gázfűtést, vagy padlófűtést, esetleg a manapság nagyon divatos pellet, esetleg hőszivattyús fűtést kialakítani ennyiből. LEHETETLEN. A beszerelés költsége is nagyon alacsony. Nagyságrendekkel kisebb, mint a hagyományos fűtési módok esetén. Bármilyen villanyszerelő 1-2 nap alatt kényelmesen megbirkózik vele.

Az infra fűtés a legolcsóbban kivitelezhető fűtési megoldás.

Feri-infrafűtés
Infrafűtés Infó Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 357 9298

E-mail cím: tokyosolar@gmail.com

Infrafűtés működése

Az infra fűtés többféle módon is kialakítható. Padlófűtés, falfűtés, mennyezet fűtés, vagy kiegészítő fűtésként egyaránt. Ennek köszönhetően nagyon sokrétű a felhasználási területe. Az infra sugárzást William Herschel fedezte fel még 1799-ben. A napfény fizikai tanulmányozása közben véletlenül tette meg felfedezését. Azt feltételezte ugyanis, hogy a hőt, amit érzékelünk a napfény hordozza. Vagyis csak ott és csak akkor tapasztalható hő, ahol fény is van. A kísérletezése arról szólt, hogy meg akarta tudni, hogy a napfényt felbontva melyik szín összetevő az, amelyik nagyobb hőt közvetít, továbbít a Naptól a Földre, mint a többi. Egyesével megmérte az egyes szín tartományokat, melyekre a napfényt bontotta fel. Meglepve tapasztalta, hogy a hőmérséklet egyenletesen emelkedett ahogy a lila színtől a vörös felé haladt. Kíváncsiságától vezérelve a vörös alatti sötét tartományban is elvégezte a hőmérséklet mérést, bár azt feltételezte, hogy ott lesz a leghidegebb, hiszen ott nincs fény. Meglepetésére itt mérte a legmelegebbet. Eredeti feltételezése tehát, hogy a hőt a látható fény sugarai továbbítják, tévesnek bizonyult, nem volt igaz. A valódi hőközvetítő az a vörös alatti tartományban található. Így az infravörös nevet adta nekik. Az infra jelentése latinul : alatt. Így az infravörös szó jelentése vörös alatt.

napfeny_alkotoelemei_infra_futes
Napfény alkotó elemei

Az infrafűtés ezt az infravörös sugárzást állítja elő és használja hő készítésre. Vagyis egy az egyben ugyanaz a módszer, ahogy a Nap eléri, hogy az általa kibocsátott napfény infravörös összetevői felmelegítsék a Földet. Nem a levegőt, hanem a Földet. Infrafűtés használata esetén pont ugyanez megy végbe az otthonodban is. Nem a levegő kerül közvetlenül felmelegítésre, hanem a tested, a falak, a bútorok, és a szoba tárgyai. Majd ezekről az infravörös sugárzás visszaverődik. Így a hatékonysága kiemelkedő. A hőérzet pedig lényegesen jobb, mint olyan fűtési megoldások esetén ahol a levegőt kell jól felmelegíteni annak érdekében, hogy te is meleg tapasztalj.

Az infravörös sugárzás nem szökik el az ablakon, sőt, a vakolatot is felmelegíti, így hő függöny alakul ki. Ezzel csökken a hő veszteség a helyiségben. Így jelentős energia-megtakarítás érhető el a hagyományos fűtéssel szemben. Nincsenek hideg falak, hideg padló, vagy jéghideg ablakok.

infra_futes_osszehasonlitas-min
Infra fűtés, hagyományos fűtés összehasonlítása.

Mire számíts az infrafűtés használatával?

 • Az infrafűtés egyszerű fűtési módszer, biztonságos és takarékos. 10 éves gyerek is működtetheti, és kíméli a pénztárcád.
 • Egyedülállóan jó fűtési hatékonysága van, így többé nem kell aggódnod a fűtési szezon eljövetelekor.
 • Bármilyen burkolat alá használható, többek között laminált padló alá is, azonban legyél körültekintő és nézd meg, hogy a burkolatnak mekkora a hő ellenállási tartománya (alulról és felülről érkező hő szempontjából egyaránt), illetve ellenőrizd le, hogy az adott burkolat ajánlott-e elektromos fűtéshez!
 • Az infrafűtés a legvékonyabb fűtési megoldás, extra gyorsan lerakható, betonozási munkákat nem igényel a telepítése. Így a beszerelési költségeid nagyon alacsonyak lesznek.
 • Könnyen felrakható szőnyeg, falikép, tükör alá, vagy a mennyezet alá.
 • A meglévő elektromos hálózatodhoz gyorsan, egyszerűen csatlakoztathatod, a beszerelése sem bonyolult.
 • Hosszú élettartam és magas (15 éves) garancia van az infra fűtőfilmre. A házad nagy részét fel fogod újítani, de az infrafűtés még mindig zavartalanul fog üzemelni 30-40 év múlva is.
 • Nem igényel karbantartást!! Nincs kéményseprés, így kéményseprővel nem lesz dolgod, és kéményseprési díjat se kell fizetned többet. Nincs kazánjavítási költség, nincsenek horror mértékű fűtésszerelői kiszállási díjak se. Magyarul miközben használod, nem kell tetemes pénzeket kifizetned mindenféle karbantartási, tisztítási, javítási munkákra.
 • Intenzív használat esetén sem kopik, nem használódik el, nem deformálódik. Nincsenek rozsdásodó, vagy kopó alkatrészei. Így nem kell fizetned ezekért sem.
 • A felmelegített padló olyan komfortot biztosít, melyet egyetlen más fűtési mód sem képes biztosítani számodra.
 • Nem keveri a levegőben a port, nem szárítja a levegőt. Az infrafűtés kimondottan vigyáz a családod és a te egészségedre.
 • Az infravörös sugárzás jótékony hatással van az emberi szervezetre (a Nap is ezzel melegíti a testedet)
 • Komfortérzetednek megfelelő hőérzetet biztosít.
 • Gyors felfűtési idejének köszönhetően szabadon változtathatod a fűtési időszakokat, és a fűtendő tereket.
 • A működése közben az infrafűtés nagy töltésű ionokat állít elő, ezáltal csökkenti a kellemetlen szagokat.
Feri-infrafűtés
Infrafűtés Infó Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 357 9298

E-mail cím: tokyosolar@gmail.com

Infra fűtés megtérülése

Pontos és tiszta képet úgy tudsz kapni az infra fűtés megtérüléséről, ha összehasonlítod más fűtési módokkal. Mind a telepítési, létesítési költségek, mind a karbantartási, mind pedig havi használati költségek tekintetében.

Fűtésrendszerek beruházási költségei:

Ház bruttó alapterület 100nm. Az árak tájékoztató bruttó árak. (infláció nélkül, minimális szigeteléssel)
Beruházási költségekPellet fűtés padlófűtésGeotermikus fűtésElektromos fűtésKondenzációsGázkazán InfrafűtésInfrafűtés + Napelem
Klasszikus gázkazán    280.000,-ft  
Kondenzációs kazán   640.000,-ft   
Fűtéstechnológia1.040.000,-ft1.810.000,-ft   271.200,-ft271.200,-ft
Fűtéshez anyagok    960.000,-ft  
Padlófűtés518.000,-ft518.000,-ft 1.520.000,-ft   
Napelemes rendszer
      2.350.000,-ft
Szerelési anyagok     75.000,-ft75.000,-ft
Padlófűtés  1.200.000,-ft    
Szabályozás 72.000,-ft40.000,-ft40.000,-ft8.000,-ft  
Tervrajz  48.000,-ft48.000,-ft48.000,-ft  
Gázbekötés   90.000,-ft90.000,-ft  
Szellőzőrendszer85.000,-ft250.000,-ft  85.000,-ft  
Kémény350.000,-ft   350.000,-ft  
Szerelés325.000,-ft520.000,-ft400.000,-ft480.000,-ft320.000,-ft120.000,-ft390.000,-ft
Összesen:2.318.000,-ft3.170.000,-ft1.688.000,-ft2.818.000,-ft2.141.000,-ft466.200,-ft3.106.200,-ft

Az összehasonlítás alapján jól látható, hogy szinte mindegyik fűtési rendszer kiépítéséhez komoly tőke, több millió forintos beruházás szükséges. Ezek alól egyedüliként az infrafűtés a kivétel, ugyanis a beruházási igénye minimális. Mondhatni eltörpül a többi fűtési technológia létesítési költségvetése mellett. Így ha nincs sok pénzed, vagy csak nem akarsz milliókat a fűtésrendszeredre költeni, akkor válaszd az infrafűtést.

A másik fontos tényező az üzemeltetés költsége, a havi fűtés számlák nagysága, és az éves várható karbantartási költségek nagyságrendje. Ugyanis hiába olcsó egy fűtés beszerelése, ha az üzemeltetése pedig megfizethetetlen. Az alábbi összehasonlítás kirészletezi az egyes fűtési típusok esetén ezeket a várható kiadásaidat is.

Fűtésrendszerek üzemeltetési költségei:

Ház bruttó alapterület 100nm. Az árak tájékoztató bruttó árak. (infláció nélkül, minimális szigeteléssel)
Üzemeltetési költségekPellet fűtés padlófűtésGeotermikus fűtésElektromos fűtésKondenzációsGázkazán InfrafűtésInfrafűtés + Napelem
Őrláng 500kW, 42,-Ft/kWh
21.000,-ft   21.000,-ft  
Pellet 3800kg, 65,-Ft/kg
247.000,-Ft      
Áram a fűtéshez 3000kWh 150nap×5óra/nap
 126.000,-ft     
Földgáz 2500m3, 120,-Ft/m3
   265.000,-Ft300.000,-ft  
Áram a fűtéshez 7200kWh 150nap×3óra*/nap
     302.400,-Ft0,-Ft
Éves karbantartás, javítás költségei
27.500,-Ft27.500,-Ft 27.500,-Ft27.500,-Ft  
Kéményseprési díj12.000,-Ft  12.000,-Ft12.000,-Ft  
Áram a fűtéshez  680.000,-ft    
Évi üzemeltetés költségei:307.500,-ft153.500,-ft680.000,-ft304.500,-ft360.500,-ft302.400,-ft0,-ft

*Az infrafűtés fűtési időtartamánál figyelembe lett véve, hogy a felfűtésre nem kell várni órákat, mint hagyományos fűtések esetén, mert azonnal meleget ad! Ezen felül az infrafűtéssel kizárólag akkor kell fűtened és annyit, amikor és amennyit szükséged van rá. Szakaszosan, impulzus szerűen is működtethető. (Például 15 másodpercet fűtesz, 20 másodpercet nem fűtesz). A táblázat elkészítésénél az is figyelembe lett véve, hogy ahogy például a kazánod sem fűt 24 órában, úgy természetesen az infrafűtéssel sem kell 24 órában fűtened.

Az üzemeltetési költségek a napelemmel kombinált infra fűtés esetén a legjobbak, hisz ott NULLA a fűtésköltség. A második legkedvezőbb üzemeltetési költséggel a geotermikus fűtés rendelkezik, majd ezt követi a sima infrafűtés.

Milyen infrafűtés lehetőségeid vannak?

 • Padlófűtés
  Az infrafűtés kiválóan alkalmas padlófűtés kialakítására.
 • Falfűtés
  Az infrafűtés a falfűtés kialakítására is kiválóan megfelelő. A falba beszerelve, vagy utólagosan a falon kívülre szerelve már biztosítja is a szoba, vagy egyéb helyiség célzott melegítését.
 • Mennyezetfűtés
  Álmennyezetek főlé nagyon népszerű fűtési megoldás az infrafűtés. Nemcsak egyszerű és gyors a telepítése, de ezeken felül igen gazdaságos is.
 • Utólagos kiegészítő fűtés
  Ha már van meglévő fűtésrendszered, de sok hiányossággal küszködik, ne csüggedj el. Az infra fűtés nagyszerűen használható kiegészítő fűtésként is egyaránt. Szőnyeg alá, képek mögé, tükör mögé elhelyezve, nemcsak láthatatlan fűtési alternatíva, de véget is vet a hideg lábaknak, a nem megfelelően elosztott hőnek.

Hol használható az infrafűtés?

Az infra  fűtőfilm kiválóan alkalmas bármilyen burkolat alá: Hagyományos parketta, laminált padló, hajópadló, szőnyegpadló, járólap, kerámia-, vagy kőlap burkolat, PVC, Stb..

Az infra fűtőfilm (szuper vékony, nagy fűtőfelületű fólia). A fűtőfilm fő elemét, az ezüsttel kevert szénpasztát, speciális, a nyomdai eljárásokra hasonlító módszerrel hordják fel a rétegzett polietilén (PET) fóliára. Kiemelkedően magas az élettartama. 50 éves működése biztosított!

Feri-infrafűtés
Infrafűtés Infó Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 357 9298

E-mail cím: tokyosolar@gmail.com

Infrafűtés vélemények, tapasztalatok. Teljes ház fűtés infrafűtéssel

TIPP: Ha nem áll rendelkezésedre elegendő áram, persze megteheted, hogy elektromos hálózatot bővítesz, de annak költsége van. Ehelyett javaslom, hogy oszd el a fűtésed külön áramkörökre, amiket ha lerelézel, akkor a mostani meglévő Amper mennyiség is nagy valószínűséggel elegendő lesz.

Milyen rétegrendet kell az infrafűtés telepítés esetén használni?

Hideg burkolat, linóleum használata esetén az infrafűtés rétegrend:

1., Megfelelően leszigetelt aljzatbeton (Sokan nem fordítanak megfelelő figyelmet az alapos szigetelésnek. Ez nagy hiba, mert aki ezt kispórolja, az a pincét, alsó szomszédot, vagy a talajt fogja részben fűteni…) Minimálisan 10cm vastag lépésálló szigetelés mindenképp javasolt.

2., 4-5mm vastag XPS szigetelő anyag a megfelelően sima és egyenletes szerelési felülethez. (duplán is rakható az optimálisabb szigetelés érdekében.)

3., Tokyo Solar infra fűtőfilm

4., Párazáró nylon fólia

5., 4-5cm vastag aljzatkiegyenlítő beton (Estricht)

6., Járólap, kövezet, linóleum

elektromos fűtőszőnyeg, elektromos fűtőháló használata javasolt. Az elektromos fűtőszőnyeg árban némileg drágább, mint az infra fűtőfilm, és nincsen kedvező infra sugárzása, de a szerelése sokkal egyszerűbb és gyorsabb járólap, vagy kövezet alá.

Meleg burkolat használata esetén az infrafűtés rétegrend:

1., Megfelelően leszigetelt aljzatbeton (Sokan nem fordítanak megfelelő figyelmet az alapos szigetelésnek. Ez nagy hiba, mert aki ezt kispórolja, az a pincét, alsó szomszédot, vagy a talajt fogja részben fűteni…) Minimálisan 10cm vastag lépésálló szigetelés mindenképp javasolt.

2., 4-5mm vastag XPS szigetelő anyag a megfelelően sima és egyenletes szerelési felülethez. (duplán is rakható az optimálisabb szigetelés érdekében.)

3., Tokyo Solar infra fűtőfilm

4., Laminált padló, OSB, parketta, hajópadló (padlófűtéshez ajánlott típusok)

FIGYELEM! Tilos az infra fűtőfilmet felülről leszigetelni!

Írd ide kérdésed! (Kérésedre ki is számítom a szükséges mennyiséget részedre)

További Infrafűtés vélemények, tapasztalatok:

Nézd meg Marsi Laura (Budapest) videóját, amiben elmondja, hogy  milyen előnyöket élvez Ő és családja az infrafűtés használatával! 

“Régen gázzal fűtöttünk. A téli időszakban brutálisan megemelkedett a gázfogyasztás, és igazán az infra fűtés megoldással, nem emelkedett a villanyszámlánk, teljesen jó téli hónapot számoltunk el.  Ráadásul elértük azt, hogy mindenhol egyenletesen meleg van a lakásban. Ezt más fűtési megoldás nem biztosítaná számunkra!”

Nézd meg, hogy Vida Ferencné (Budapest) és családja miért az infrafűtés megoldást választották?

“Gyors helyi fűtést kerestünk a férjemmel, mert mi nagyon szeretjük a meleget, de a családban vannak, akik nem. Az infra fűtés jelentette a megoldást. Nagyon könnyű megtanulni a használatát, aminek nagyon örültünk. Nem is a levegőt fűti fel, hanem az egész testünket egy kellemes meleg árasztja el, úgyhogy nagyon szeretjük! “

 
 
Feri-infrafűtés
Infrafűtés Infó Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 357 9298

E-mail cím: tokyosolar@gmail.com

Nézd meg, hogy Major Gábor (Pilisszentlászló) miért az infrafűtés megoldást választotta és hogyan lett 0 Forint a számlája!

“Első évben a ház egyik felét csináltuk meg az infra fűtéssel. Annyira jók voltak a tapasztalataink, hogy a tavalyi évben megcsináltuk a ház másik felét is. A tetőre még napelem rendszert is szereltettünk. Így tökéletes a dolog! “

Próbáld ki te is! 

Nézd meg, hogy Oroszlány Istvánné (Budapest) miért az infrafűtés megoldást választotta otthonába!

“Rendkívül kellemesen érzem magam az infra fűtéssel, mert mindig úgy szabályozhatom, azt a hőfokot, ahogy nekem tetszik. Nem kell mindig mennie. Ha bekapcsolom pillanatokon belül érzem a meleget. Az volt a lényeg, hogy alulról ne fázzon a lábam, és ezt sikerült elérnem. Kíváncsi voltam, hogy ezzel, hogy áramot veszünk igénybe, mennyire fog megugrani a villanyszámlánk. Az az igazság, hogy egyáltalán nem nőtt a villanyszámlánk.”

Meg is tudod rendelni a terméket!

Kérlek, válassz az alábbi termékek közül!

Infra fűtőfilm 220W 100cm széles:
méter
Infra fűtőfilm 220W 80cm széles:
méter
Infra fűtőfilm 220W 50cm széles:
méter
Infra fűtőfilm 220W 30cm széles:
méter
Infra fűtőfilm 110W 100cm széles:
méter
Infra fűtőfilm 12V 220W 30cm széles:
méter
Infra fűtőfilm 24V 220W 30cm széles:
méter
Infra fűtőfilm 150W 100cm széles:
méter
XPS szigetelés 5mm vastag:
m2
Krokodil csipesz:
db
Bitumenes szigetelő szalag:
méter
Ragasztó szalag (textil erősítésű):
db
Láb melegítő csomag (1nm):
db
Ágy alatti melegítő csomag (2nm):
db
Szilikonos hőálló vezeték:
méter
Növényi rost hőszigetelő alátét:
m2
Termosztát -falon kívüli- padló érzékelővel UTH 170 (digitális):
db
Termosztát -süllyesztett- padló és levegő érzékelővel MANUÁLIS, tekerős:
db
Termosztát -süllyesztett- padló és levegő érzékelővel DIGITÁLIS (M6):
db
Termosztát -süllyesztett- padló és levegő érzékelővel DIGITÁLIS érintő képernyős:
db
Digitális termosztát 20Amper:
db
Fali termosztát kiemelő:
db
Maximum 2000 karakter

Dobré ceny u nás

Neváhejte se zeptat!

Doručení po celé ČR