Te is szereted az otthonodban a tükrök eleganciáját és nem utolsó sorban praktikusságukat? Most nem csak egy elegáns tükröt mutatok neked, hanem egy olyat, ami még melegít is!

Sőt az infra technológiának köszönhetően egybőla testedet melegíti!

Nézd meg, hogy vélekedik az, aki már a saját bőrén kipróbálta!

Nem kell lemondanond a nap melengető sugarairól szürke időben sem

Dobd fel az otthonodat és érezd magad jól benne

 
 A tükör infrapanelek  minden otthonban tökéletes kiegészítők lehetnek. Ráadásul nagyon gyorsan és egyszerűen telepíthetők. Pillanatok alatt elkezdenek melegíteni, így nem kell sokat várakoznod, hogy kellemes melegben legyen részed.
Eleganciájuknak köszönhetően minden lakás díszévé válhatnak.
 
infra- fűtés Info - Feri

Tükör infrapanel vagy hagyományos infrapanel, te melyiket választanád?

 

Válassz a saját ízlésednek és a helyiséged funkciójának megfelelő infrapanelt!

 

Te is érezted már fürdést követően, hogy milyen rossz érzés tud lenni a meleg víz után kilépni a fürdőszobába? Infra fűtés esetén a meleg közvetlenül a testedet éri, így nem fogsz egy pillanatig sem fázni!

Fürdőszobába a legjobb választás a tükör infrapanel, de van lehetőség egyéb infrapanel választására is kínálatunkban, akár okos, wifis kiadásban is. A paneleket helyezheted falra és mennyezetre egyaránt.

Találd meg  a számodra megfelelő méretű  teljesítményű infrapanelt!

tükör infrapanel
Nincs olyan helyiség, ahol ne mutatna jól
infrapanel
Dobd fel otthonod ezzel a feltűnő és praktikus kiegészítővel!

Gyerekjáték lesz a hőmérséklet szabályozása

Ha gyorsan leszeretnéd tudni a telepítést, akkor a legegyszerűbb mód, ha konnektorba bedugod, és ezzel tudod szabályozni a működését.

De akár kapcsolóra is kötheted, így még egyszerűbb a kezelése.

Ugyanakkor, ha híve vagy a maximális kényelemnek és az okos dolgoknak, akkor válaszhatsz Wi-fis  infrapanelt, vagy a tükör infrapanelhez erre alkalmas termosztátot, de lehetőséged van akár manuális akár programozható termosztát beszerelésére is.

Ezeket a szempontokat vedd figyelembe a telepítéskor

Az infra sugarak hatótávolsága kb. 3,5-5 méter, ezt tervezéskor ne felejtsd el!

Attól függően, hogy hova teszed, a tükör infrapanel esetében választhatsz keretes vagy keret nélküli kivitelt. Ha egy olyan helyiségbe teszed, ahol sok bekeretezett kép, festmény van, ott jól néz ki  a keretes, míg egy letisztultabb helyiségbe, például egy fürdőszobába a keret nélküli lehet jobban mutat. De ezt a te ízlésed dönti el. 

Kínálatunkban megtalálod a rögzítéshez szükséges kiegészítőket is, legyen szó oldalfali, mennyezeti szerelésről. De akár mobil tartós kivitel mellett is dönthetsz, és akkor könnyedén arrébb tehet, ha úgy szükséges.

Akik már kipróbálták
5/5
"2 nagy panel van a tetőtérben, azt értük el, hogy egész télen nem ment 18 fok alá a hőmérséklet, amikor kell észrevétlen bekapcsol, az egész légtér finoman melegszik és még antibakteriális hatása is van "
infrapanel_velemeny
Gábor Emese
"olyan megoldást kerestem, ami árammal működik, designos is és nagyon-nagy férőhelyet nem igényel"
infrapanel
Aradi Sándor

Kérdésed van? Tedd fel ITT!