Hallottál már mindenfélét az infrafűtésről, de magad sem tudod mit kellene elhinned róla és mi az igazság vele kapcsolatban? Akkor most elárulom neked, hogy miért válasszák egyre többen fűtési megoldásként és miért szeretik annyian.

Nincs hitelesebb, mint az első kézből származó információ

Piszok könnyű az infrafűtés telepítése

 

Az infra fűtőfilmet a saját egyedi igényeidnek megfelelően tudod méretezni, bármely burkolat alatt hosszantartó megoldás lesz. A telepítés akár egyénileg is megoldható, de ha nem vagy biztos magadban, jobb, ha villanyszerelő segítségét kéred.

 

A jó hír, hogy 1-2 nap alatt könnyedén el lehet vele készülni, így nincsenek hetekig elhúzódó szerelési munkálatok és magas munkadíjak!

 

 Az infrafűtés telepítése gyors és egyszerű, de vannak dolgok, amelyekre figyelemmel kell lenned.


 Nézzünk ezek közül néhányat!
 
·ellenőrizd az elektromos hálózatod teljesítményét, hogy elegendő-e az infrafűtésre
·tervezd meg előre papíron az infra fűtőfilmek helyzetét, amelynek során figyelembe veszed a maximálisan telepíthető hosszúságot
infra- fűtés Info - Feri
Elektromos Infra fűtés padló alá
Súlyos tárgyakat ne pakolj az infrafűtésre, mert túlmelegedhet a fűtőfólia!
Az infrapanel is látványos megoldás lehet

Mert a pénz mindenkinek számít

Mitől költséghatékony az infrafűtés?

Az infravörös sugárzás miután leadta a hőjét, visszaverődik, így semmihez nem hasonlítható hatékonysággal dolgozik. Nem kell a szoba levegőjének melegnek lennie ahhoz, hogy te már ne fázzál.

Ráadásul az infravörös sugárzás nem szökik ki az ablakon, felmelegíti még a vakolatot is, ezzel egy hőfüggönyt képezve, ezzel is növelve a hatékonyságot!

Az infra fűtőtest mellett választhatsz infrapanelt is, amely egyszerű és gyorsan kivitelezhető megoldás akár helyi fűtésre, akár egész otthon fűtésére. Több fajta közül választhatsz.

Jövő heti levelemben bemutatom neked az infrapanelek típusait és legfontosabb jellemzőit! Várd levelem jövő héten is!

Akik már kipróbálták
5/5
"nagyon jó érzés, hogy a meleg padlóra lépünk, lehet digitálisan állítani a hőfokot. Rezsiben is megéri, úgy vettem észre, hogy villannyal olcsóbban lehet fűteni, mint gázzal"
Varga Tamás, Surány
"egyszerű beszerelni, egyszerűen működik, mindent magamnak meg tudtam csinálni. Be tudom programozni, hogy hány fokra fűtse fel a lakást, nincs pára, nincs por"
Major Gábor, Pilisszentlászló

Kérdésed van? Tedd fel ITT!

AKTUÁLIS ÁRAINKÉRT ÉRDEKLŐDJ BÁTRAN AZ ŰRLAPON KERESZTÜL!