Már attól kiráz a hideg, ha csak arra gondolsz, hogy kezdeni kellene valamit a fűtésrendszereddel, netalán teljesen újat kell kiépítened? Most egy olyan lehetőséget mutatok neked, ami után nem fog fájni a fejed, ha belekezdesz.

Infrafűtésen gondolkodsz? Nézd meg, mit tapasztalt, aki már kipróbálta!

Milyen előnyöket nyújt számodra az infrafűtés?

Egészséges- olcsó fűtési lehetőség

 
Ha egyeztettél már fűtésszerelőkkel azzal kapcsolatban, hogy mennyibe kerül egy gázfűtés vagy például egy vegyes tüzelésű kazán kialakítása mindennel együtt, akkor biztos leesett az állad, amikor meghallottad a végösszeget. Nem titok, hogy napjainkban az építkezési költségek ára igencsak elszállt, épp ezért egyre kevesebben engedhetik meg magunknak.
Mindezzel szöges ellentétben áll az infrafűtés kialakítása. 
 
infra- fűtés Info - Feri

 

Nagyságrendekkel olcsóbb a kialakítása, mint más fűtéseknek

 

Egy átlagos  50m2-es lakás fűtésének kialakítása, mai árakon (2022) kb. 230.000Ft körül mozog, ami tartalmaz minden fűtésszerelési, fűtéskialakítási költséget! Igen, jól látod! De egy 100m2-es családi házat is megúszol kevesebb, mint fél millió forintból! Semmi rejtett vagy további költség nincs. Házilag, villanyszerelő segítségével könnyen telepíthető. Széles méretválasztékban kapható.

És akkor még arról nem beszéltünk, hogy ha mindehhez van napelemed, akkor a jövőben még a fűtésszámlát is elfelejtheted! 

 

Széleskörűen felhasználható

Többféle módon is kialakítható. Legyen az padlófűtés, falfűtés, mennyezet fűtés vagy egyszerűen kiegészítő fűtés. 

Nem fog elszökni az ablakon, sőt, a vakolatot is felmelegíti, így hő függöny alakul ki. Ezzel csökken a hő veszteség a helyiségben. Így jelentős energia-megtakarítás érhetsz el a hagyományos fűtéssel szemben.  A komfortérzetedet növelve pedig elfelejtheted a  hideg falakat és padlókat valamint a jéghideg ablakokat is.
 
infra_futes
Az infra fűtőfilm szerelés közben
padlófűtés-elektromos-padlófűtés-vs-hagyományos-fűtés-768x461
A különbség szemmel látható

Erre számíthatsz, ha infrafűtésed van

  • a működtetése még egy gyereknek sem okoz gondot olyan egyszerű
  • akárcsak a beszerelése, ami szintén nem ördögtől való feladat
  • szabadon választhatod meg a burkolatot, akár még laminált padló alá is helyezhető, villanyszerelő segítségével könnyen kivitelezhető
  • nem fogsz aggódással telve gondolni a fűtési szezon kezdetére, mert rendkívül hatékony
  • nincs az, hogy évente karban kell tartani magas költségek mellett vagy állandóan bedöglik, mint egy gázkazán, helyette hosszú élettartammal és 15 évnyi garanciával számolhatsz
  • nincs komfortosabb fűtési mód, mint amikor alulról kapod a meleget
  • mind a te, mind a családod egészségére jó hatással van, se por, se korom, se szén-monoxid veszély nem leselkedik rátok, nem beszélve az infravörös sugarak jótékony hatásairól 
Akik már kipróbálták
5/5
"nem fázik a lábam, nem beszélve arról, hogy lentről jön a meleg. Nagyon-nagyon örülök ennek a megoldásnak "
infra_futes_velemeny
Somogyi Gáborné
"gyorsan lehet beépíteni és nem kell az egész aljzatbetont felverni hozzá. Meglehetősen hatékony és a komfortérzetet nagyban növeli"
Ruzsinszki Gergő

Kérdésed van? Tedd fel ITT!

AKTUÁLIS ÁRAINKÉRT ÉRDEKLŐDJ BÁTRAN AZ ŰRLAPON KERESZTÜL!