Legtöbbünknek arra a gondolatra, hogy fűtésfelújítás, megborzongnak az idegei. Napjainkban nemcsak, hogy csillagászati összegeket kérne el fűtésfelújításra is, de  a szakemberhiánynak köszönhetően örülhetünk, ha egyáltalán odaérnek hozzánk!

Az infrafűtés kialakítása azonban még mindig sokkal olcsóbb, mint más fűtési módok és egy átlagos villanyszerelő is elboldogul a telepítésével!

Nézd meg, mit tapasztalt az, aki már kipróbálta!

Milyen előnyökre tehetsz szert, ha az infrafűtést választod?

Olcsó kialakítás 

 
Ha egyeztettél már fűtésszerelőkkel azzal kapcsolatban, hogy mennyibe kerül a gázfűtés vagy akár egy vegyes tüzelésű kazán kialakítása mindennel együtt, akkor biztos leesett az állad, amikor meghallottad a végösszeget. Nem titok, hogy mostanában az építkezési költségek ára igencsak elszállt, épp ezért egyre jobban meg kell gondolni, hogy mit engedhetünk meg magunknak, nem beszélve arról a bizonytalanságról, amely most a gázellátás körül van!
Viszont az infrafűtés kialakítása nagyságrendekkel olcsóbb, mint más fűtéseké!
 
infra- fűtés Info - Feri

 

Mennyibe kerül az infrafűtés kialakítása?

 

Egy átlagos  50m2-es lakás fűtésének kialakítása, mai árakon kb. 290.000* Ft körül mozog, ami tartalmaz minden fűtésszerelési, fűtéskialakítási költséget! 

Igen, jól látod! De egy 100m2-es családi házat is megúszol kevesebb, mint fél millió forintból*! Semmi rejtett vagy további költség nincs. Házilag, villanyszerelő segítségével könnyen telepíthető. Ráadásul széles méretválasztékban kapható.

Van napelemed vagy tervezed a telepítését?  Akkor a jövőben még a fűtésszámlát is elfelejtheted! Ha napelemes fűtéssel kapcsolatban szeretnél segíteni, akkor is bátran írj nekem, tudok segíteni abban is!

 

Széleskörűen felhasználható

Többféle módon is kialakítható: 

  • teheted a padló alá, a falba vagy akár a mennyezet alá is
A meleg nem fog kiszökni az ablakon, sőt, a vakolatot is felmelegíti, így hő függöny kialakítva. Ezzel csökkentve a hő veszteséget a helyiségben!
 
  • így jelentős energia-megtakarítást érhetsz el a hagyományos fűtéssel szemben
  • nő  a komfortérzeted: elfelejtheted a  hideg falakat és padlókat valamint a jéghideg ablakokat is
 
infra_futes
Az infra fűtőfilm telepítés közben
padlófűtés-elektromos-padlófűtés-vs-hagyományos-fűtés-768x461
A különbség szemmel látható a két fűtési mód között

Mit várhatsz el az infrafűtéstől?

  • nem csak a telepítés egyszerű, de a működtetés is könnyen megtanulható 
  • nincs megkötés a  burkolat megválasztásában, akár még laminált padló alá is helyezheted
  • költséghatékony a működtetése
  • nincsenek éves karbantartási költségek, mint egy gázkazán esetében, helyette hosszú élettartammal és 15 évnyi garanciával számolhatsz
  • komfortos fűtési mód, mivel alulról kapod a meleget
  • egészséged fűtési mód: se por, se korom, se szén-monoxid veszély nem leselkedik rátok, nem beszélve az infravörös sugarak jótékony hatásairól 
Akik már kipróbálták
5/5
"nem fázik a lábam, nem beszélve arról, hogy lentről jön a meleg. Nagyon-nagyon örülök ennek a megoldásnak "
infra_futes_velemeny
Somogyi Gáborné
"gyorsan lehet beépíteni és nem kell az egész aljzatbetont felverni hozzá. Meglehetősen hatékony és a komfortérzetet nagyban növeli"
Ruzsinszki Gergő

Kérdésed van? Tedd fel ITT!

* Az árváltoztatás jogát a fennálló piaci viszonyok miatt fenntartjuk! Aktuális áraink felől érdeklődj bátran akár az itt található űrlapon keresztül, akár telefonon keresztül!